Steiermark Sonne n°5
Blanc de macération, superbe et originale vision du sauvignon tout en délicatesse, fraîcheur et longueur.
On the very special terroir of Hochegg, combined with the extreme care of Karl Schnabel, the Morillon (Chardonnay) develops a remarkable aroma, minerality and character.
A maceration Chardonnay (4 weeks, grapes destemmed) with a beautiful juice that is both delicate and concentrated, with fine and subtle aromas and beautiful tension, an elegant white wine.
Blanc de macération, superbe et originale vision du sauvignon tout en délicatesse, fraîcheur et longueur.
Le chardonnay – nommé morillon en Autriche – est particulièrement expressif sur le sol d'opok caractéristique des coteaux du Sud Styrie (Südsteiermark).
A blend of all the white grape varieties of the domaine: muskateller, traminer, welschriesling, sauvignon and morillon, with their aromatic presence and their unique terroir.
Pur pinot blanc 2015, cette "Lumière verte" se révèle d’une belle vinosité soutenue par une fine acidité.
A blend of all the white grape varieties of the domain: muskateller, traminer, welschriesling, sauvignon and morillon, with their aromatic presence and their unique of the terroir.
À mi-coteau, les vignes de sauvignon et morillon expriment ici tout à la fois leur potentiel aromatique et la forte empreinte du terroir.
Sur le sol pauvre de haut de coteau, morillons et sauvignons plongent leurs racines dans le sous-sol et y puisent fraîcheur, minéralité et caractère.
The successful marriage of two very different grape varieties, vinified in large barrels with indigenous yeasts, without sulphur or racking, and then aged in large barrels.