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Penedès Xarel.lo Ecologic 2011
2011 | Blanc | Xarel.lo | 0,75 L | Catalogne | Espagne
A pure xarel.lo fermented in stainless steel tanks to preserve the fruit, then in new oak barrels maintained at low temperature.
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2015 | Blanc | Coplantation | 0,75 L | Catalogne | Espagne
2011 | Blanc | Xarel.lo | 0,75 L | Catalogne | Espagne
A pure xarel.lo fermented in stainless steel tanks to preserve the fruit, then in new oak barrels maintained at low temperature.
2015 | Blanc | Bulles | Carignan blanc | 0,75 L | Emporda | Espagne
Un pétillant naturel issu d'une macération de 2 jours des raisins avec les peaux et d'une fermentation en amphore de terre cuite puis en bouteille pour la fin du processus fermentaire.
2017 | Rouge | Tempranillo, Grenache | 0,75 L | Penedès | Espagne
Des vignes saines, pleines de grillons (“saltamarti” en catalan), 90 % d'ull de llebre (= tempranillo) élevé en cuve Inox, complété de 10 % de grenache du millésime précédent élevé en fût de chêne.
2018 | Blanc | Macabeu | 0,75 L | Espagne | Espagne
Old macabeu vines (75 years old) on clay-limestone soil, 5-day maceration with the skins and part of the stems with the skins and part of the stalks, vinification in stainless steel tanks: an image of the wine heritage of Empordà as the winemaker defends ardently.
2017 | Blanc | Bulles | Grenache gris | 0,75 L | Catalogne | Espagne
Un pétillant naturel issu d'une macération de 2 jours des raisins avec les peaux et d'une fermentation en amphore de terre cuite puis en bouteille pour la fin du processus fermentaire.
2019 | Blanc | Xarel.lo, Parellada | 0,75 L | Penedès | Espagne
Born from the marriage of xarel.lo (65%) and parellada (35%), two typical Catalan white grape varieties, vinified with grapes cooled for 24 hours before pressing, followed by fermentation and aging in stainless steel fermentation and aging in stainless steel tanks, a wine that pays tribute to its terroir.
2007 | Blanc | Carignan blanc | 0,35 L | Catalogne | Espagne
Early harvest (high acidity) of Carignan blanc, short maceration followed by a reduction of the must by slow boiling and then a slow fermentation. Oxidative élevage in open vats and "dames-jeannes".
2017 | Rosé | Grenache gris | 0,75 L | Catalogne | Espagne
A parcel of old Grenache gris vines, on a granite arena terroir. Maceration for 3 days with the skins, fermentation in terracotta amphorae (40%) and stainless steel tanks, then aged on fine lees in stainless steel tanks.