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Vin de Table Bianco 2011 (Magnum)
Le Coste
2011 | Blanc | Procanico et autres | 1,5 L | Vin de Table | Italie
Le procanico (90 %) est ici accompagné de nombreux autres cépages, notamment locaux.
2011 | Blanc | Malvasia | 0,5 L | Malvasia di Bosa | Italie
100% Sardinian malvasia, harvested late (mid-October), vinified in vats with natural natural yeasts and aged in chestnut barrels for 3 years under veil.
An amber wine with a great complexity of aromas and oxidative notes (roasted almond and hazelnut, etc.). hazelnut, etc.), rich, powerful, full-bodied, persistent and very long on the palate. A rare wine
2011 | Blanc | Procanico et autres | 1,5 L | Vin de Table | Italie
Le procanico (90 %) est ici accompagné de nombreux autres cépages, notamment locaux.
2016 | Rouge | Nerello mascalese & autres | 0,75 L | Terre Siciliane | Italie
Nerello Mascalese, with 15% Nerello Cappuccio and other autochthonous grapes, vinified and aged in stainless steel tanks, reveals itself in a frank and expressive red, a perfect image of the wines of Etna.
2013 | Blanc | Procanico et autres | 1,5 L | Vin de Table | Italie
Le procanico (90 %) est ici accompagné de nombreux autres cépages, notamment locaux.
2017 | Rouge | Lambrusco, Malbo Gentile | 0,75 L | Lambrusco | Italie
Un rouge pétillant de “méthode ancestrale” issu de lambrusco grasparossa avec un peu de malbo gentile. 15 mois en bouteille sur lies, puis dégorgé “à la volée”.
2016 | Rouge | Barbera, Ciliegiolo, Montepulciano | 0,75 L | Sardaigne | Italie
Le goût de l'expérience de Gianfranco Manca l'a conduit à planter des cépages italiens étrangers à la terre sarde : la barbera du Piémont, le ciliegiolo de Toscane et le montepulciano des Abruzzes…
2013 | Blanc | Zibibbo | 0,75 L | Terre Siciliane | Italie
A Muscat of Alexandria - called Zibibbo in Pantelleria - without equal, made from a long maceration on the skins, vinified and aged in buried terracotta amphorae.
2011 | Blanc | Pinot grigio, Sauvignon, Chardonnay | 0,75 L | Venezia-Giulia | Italie
Maceration with the skins for 8 days for the pinot gris and 18 days for the sauvignon and chardonnay, maturing for 2 years in barrels, then blending in stainless steel tanks (with a slight dosage of added sulphur) before bottling.
2012 | Rouge | Nerello mascalese | 3 L | Terre Siciliane | Italie
Entièrement issue de vieilles vignes de nerello mascalese de différentes parcelles – notamment de “crus” –, la cuvée “classique” du domaine.