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Vin de Table Bianco 2013 (Magnum)
Le Coste
2013 | Blanc | Procanico et autres | 1,5 L | Vin de Table | Italie
Le procanico (90 %) est ici accompagné de nombreux autres cépages, notamment locaux.
2016 | Rouge | Nerello mascalese & autres | 0,75 L | Terre Siciliane | Italie
Nerello Mascalese, with 15% Nerello Cappuccio and other autochthonous grapes, vinified and aged in stainless steel tanks, reveals itself in a frank and expressive red, a perfect image of the wines of Etna.
The red and black fruit aromas are combined with aromatic herbal notes and hints of spice, balsamic and discreetly smoky: full-bodied juice and ample tannins, a beautiful authenticity.
2013 | Blanc | Procanico et autres | 1,5 L | Vin de Table | Italie
Le procanico (90 %) est ici accompagné de nombreux autres cépages, notamment locaux.
2018 | Blanc | Garganega, Trebbiano di Soave | 0,75 L | Soave | Italie
Un assemblage de garganega (80 %) et de trebbiano di Soave du terroir argilo-calcaire des “Vigne di Mezzane”, deux cépages typiques de la Vénétie. Élevage de plusieurs mois sur lies fines.
2014 | Blanc | Grecanico dorato, Carricante | 0,75 L | Terre Siciliane | Italie
À base principalement de grecanico dorato et de carricante, deux cépages typiquement siciliens, un blanc issu d'une macération de quelques jours avec les peaux pour la pleine expression des arômes.
2017 | Rouge | Vermentino, Trebbiano, Malvasia | 0,75 L | Costa Toscana | Italie
Le sangiovese, cépage rouge emblématique de la Toscane, est ici associé à 5 % de merlot.
2012 | Rouge | Nerello mascalese | 0,75 L | Terre Siciliane | Italie
Entirely made from old vines of nerello mascalese from different plots - especially of "crus" - the "classic" vintage of the estate.
2013 | Blanc | Grecanico dorato, carricante | 0,75 L | Terre Siciliane | Italie
Based mainly on grecanico dorato and carricante, two typical Sicilian grape varieties, a white a white wine made from a maceration of a few days with the skins for the full expression of expression of the aromas.
2016 | Blanc | Trebbiano | 0,75 L | Vino Bianco | Italie
The Trebbiano, not specifically Sicilian, benefits here from a beautiful high altitude terroir and even more so from the demands of a winemaker in strong empathy with his land: healthy harvest, vinification in stainless steel vats with a 2-day maceration with the skins, maturing in stainless steel vats and barrels.
2015 | Rouge | Nebbiolo | 0,75 L | Barbaresco | Italie
Longtemps dans l'ombre de son grand frère Barolo, Barbaresco s'est imposé comme un des grands terroirs du Piémont pour le nebbiolo, avec notamment des crus réputés comme Serraboella.