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Sancerre Auksinis magnum 2010
2010 | Blanc | Sauvignon | 1,5 L | Sancerre | Loire
La générosité d’un vin issu de raisins à pleine maturité.
2015 | Rouge | Pineau d'Aunis | 0,75 L | Vin de France | Loire
A typical red grape variety of the Loire Valley, Pineau d'Aunis went through a long decline before its remarkable qualities were rediscovered on the initiative of winegrowers like Renaud Guettier, in search of authenticity.
Very old vines of Pineau d'Aunis (115 years old) on a terroir of flinty clay on tuffeau, vatting for 3 weeks, then a long ageing period (36 months) on the lees in barrels: complex aromas (black fruits with a hint of spices), beautiful intense juice, long in the mouth.
2010 | Blanc | Sauvignon | 1,5 L | Sancerre | Loire
La générosité d’un vin issu de raisins à pleine maturité.
2012 | Blanc | Sauvignon | 0,75 L | Sancerre | Loire
Venu d’une parcelle de marnes kimméridgiennes, un sauvignon particulièrement représentatif de ce que peut être un sancerre.
2010 | Rouge | Pinot noir | 1,5 L | Sancerre | Loire
LE rouge (“raudonas” en lituanien) de Sébastien Riffault.
2012 | Blanc | Sauvignon | 0,75 L | Sancerre | Loire
Une belle vendange “dorée” (“auksinis” en lituanien) pour un blanc de grande ampleur.
2010 | Blanc | Chenin | 0,5 L | Vin de France | Loire
Le Chenin dans toute la somptuosité de ses raisins “botrytisés”, qui donnent un liquoreux angevin de grande richesse.
2019 | Blanc | Romarantin | 0,75 L | Cour-Cheverny | Loire
A rare grape variety specific to the terroir of the small Cour-Cheverny appellation (60 ha), Romorantin is the fruit of fifty-year-old vines on silico-clay soil on a limestone subsoil.
2010 | Chenin | 0,75 L | Vin de France | Loire
On the schist terroir of Rablay-sur-Layon, Anjou Chenin in all its truth: ripe fruit, liveliness and minerality, without artifice.
2011 | Blanc | Sauvignon | 0,75 L | Sancerre | Loire
On one of the most typical terroirs of Sancerre, the Sauvignon reveals a particularly expressive personality, with multiple nuances.