Vin de France Suck a Rock 2016
2016 | Rouge | Merlot | 0,75 L | Vin de France | Rhône
Une cuvée de pur merlot, des vignes bientôt cinquantenaires, une vinification en macération carbonique et un élevage en fût.
2017 | Rouge | Grenache | 0,75 L | Vin de France | Rhône
Grenache on clay-limestone soil, vinification in carbonic maceration, aged in barrels of several wines.
The silky Grenache fruit , the freshness of the terroir, and the frank and direct style of Sylvain Bock.
2016 | Rouge | Merlot | 0,75 L | Vin de France | Rhône
Une cuvée de pur merlot, des vignes bientôt cinquantenaires, une vinification en macération carbonique et un élevage en fût.
2016 | Rouge | Grenache, Merlot, Syrah | 0,75 L | Vin de France | Rhône
Un beau mariage qui joue sur les proportions de chaque cépage et sur l'élevage (grenache en cuve, syrah et merlot en fûts de plusieurs vins).
2016 & 2018 | Rouge | Syrah | 0,75 L | Saint-Joseph | Rhône
Old Syrah vines - a unique red grape variety of the Northern Rhône - on a micaschist terroir, 6 months of maceration and 1 year of maturation in tinajas.
2011 | Rouge | Grenache, Merlot | 0,75 L | Vin de France | Rhône
On a terroir rich in rolled pebbles, the Grenache is allowed to run free (with a further 10% of Merlot) to express all its generosity, all its potential in terms of aromas and texture.
2016 & 2018 | Rouge | Syrah | 0,75 L | Vin de France | Rhône
Young Syrah vines on black mica granite terroir, carbonic maceration to favour freshness and fruit expression.
2009 | Rouge | Syrah & Viognier | 0,75 L | Côte-Rôtie | Rhône
The parcel (1,5 ha) located in the heart of the hillsides of Bassenon is composed of granite and gneiss and planted with serine, syrah and viognier, old vines aged about fifty years.
2015 | Rouge | Grenache | 0,75 L | Vin de France | Rhône
Grenache sur terroir argilo-calcaire, vinification en macération carbonique, élevage en fûts de plusieurs vins.
2017 | Rouge | Grenache | Vin de France | Rhône
Made from Grenache grapes from the plot known as Les Jas (the former name of the cuvée) - the first parcel acquired by the winemaker in 2006 - on clay-limestone soil in a landscape of garrigues; an emblematic cuvée.